Vlijmscherp Academy

Een passende training voor iedereen

Vlijmscherp Academy verzorgt maatwerk één op één trainingen. Met onze praktische SEO- en SEA trainingen kun je direct zelf aan de slag. De trainingsopzet wordt afgestemd op jouw kennis- en ambitieniveau. Je kunt kiezen uit onderstaande modules die we afstemmen op het instapniveau dat je hebt. Iedere training neemt een dag in beslag.


SEO Training
De SEO training geeft concrete en praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met het optimaliseren van je website of webshop. We leren je met een SEO bril te kijken naar de techniek, inhoud en autoriteit van je website. Na het volgen van de training ben je in staat om zoekwoordanalyses uit te voeren, een sitestructuur op te stellen en je website SEO vriendelijk op te bouwen en in te richten. Ook ben je bekend met de basisprincipes van de verschillende manieren van linkbuilding.


Neem contact op

Net zo makkelijk

SEA Training
Met een training Google AdWords leren we de kneepjes van het zoekmachine adverteren. We leren je een search campagne op te zetten en te onderhouden. Daarnaast staan we stil bij het meten en registreren van conversies, de koppeling met Google Analytics en het belang van goede landingspagina's. Daarnaast kijken we ook naar instrumenten als Google Shopping, Remarketing en de targeting opties van het Google Display Netwerk (GDN). Na het volgen van de training ben je in staat om (basale) search en display campagnes zelfstandig op te zetten en te onderhouden.


SEM Training
Als je een algemeen beeld wilt krijgen van de mogelijkheden van zoekmachine marketing dan is de Search Engine Marketing (SEM) training iets voor jou. In deze training leer je basis principes van SEO en SEA. Een basis uitleg van beide disciplines. Na het volgen van deze training ben je een volwaardige gesprekspartner voor een bureau een specialist die werkzaamheden voor jouw bedrijf of organisatie uitvoert.


Trainingsdagen worden in overleg bepaald. Meer informatie over onze maatwerk één op één trainingen?

Heb jij een interactieve uitdaging?

Wij bijten ons er graag in vast!