Zoekmachine Adverteren (SEA)

Vergroot je zichtbaarheid

Wil je verzekerd zijn van een prominente positie in de belangrijkste zoekmachines? Dan is zoekmachine adverteren (SEA) een ultiem instrument om die positie te claimen. Door advertentieruimte in te kopen in Google of Bing kun je sturen op meer leads of meer verkopen. De ROI van de campagne kan helder in beeld worden gebracht.


Gecertificeerde specialisten van Vlijmscherp helpen je met de opzet en inrichting van je campagnes. Door campagnes bij te sturen kan gestuurd worden op een zo scherp mogelijk geoptimaliseerde ROI. Onze specialisten zorgen ervoor dat je vindbaar bent op het moment dat het jouw bedrijf of organisatie het meeste oplevert. Zoekmachine advertising is het perfecte conversie instrument. Of het nu gaat om leadgeneratie of bevordering van verkoop van producten of diensten.


Google is de grootste in Nederland. Daarom ook dat Google AdWords binnen SEA het belangrijkste kanaal is. Met AdWords kunnen we conversiegerichte search campagnes ontwikkelen. Maar, kunnen we deze ook ondersteunen met remarketing en shoppingcampagnes. Daarnaast is Bing een kleine zoekmachine. Die vergeten wij niet. We zorgen dat we de volledige potentie van het SEA kanaal benutten.


Wil je meer weten over onze Vlijmscherpe SEA campagnes? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Net zo makkelijk