Social Media Advertising

Waar bevindt jouw doelgroep zich?

Social Media kanalen als Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, Snapchat en Instagram worden dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Het sociale landschap is altijd in ontwikkeling en kent steeds meer mogelijkheden. Zo kennen vrijwel alle platformen steeds 'slimmere' advertentiemodellen waardoor je je doelgroep steeds effectiever kunt bereiken. Klanten gebruiken sociale media vooral ook om zich te informeren en te vergelijken en om vragen te stellen. Op basis van interesses, demografische- en sociale kenmerken kunnen advertenties heel gericht worden ingezet.


Vlijmscherp helpt je om de juiste boodschap via Social Media advertising in beeld te brengen. We bepalen samen de doelen van de campagne. Wij hebben ruime ervaring met verschillende type social media campagnes. Denk hierbij aan:

- Branding campagnes
- Leadgeneratie campagnes
- Personeelswerving campagnes


We kiezen de juiste platformen afhankelijk van je doelgroep. Sociale platformen als Snapchat en Instagram kennen natuurlijk heel andere gebruikers dan LinkedIn en Twitter. Ook de advertentiemogelijkheden en targeting opties zijn anders.


Wil je meer weten over Social Media advertising?

Neem contact op

Net zo makkelijk