Web Analytics

Voor heldere inzichten

Het hart van online marketing is verborgen in data. Er zijn verschillende goede mogelijkheden om websitedata toegankelijk te maken. In de meeste gevallen gebeurt dit via Google Analytics.


Online activiteiten zijn erg goed meetbaar. Dat maakt ook dat we de verschillende instrumenten zo goed kunnen sturen. Met de juiste analyses kunnen de statistieken van je website of webshop een schat aan informatie opleveren. Die informatie is het kloppend hart van je online marketing.


Vlijmscherp ondersteunt bij de technische implementatie van Google Analytics. Ook richten we het programma dusdanig in dat alle marketing instrumenten op een juiste wijze in de statistieken terug te vinden zijn. Daarbij maken wij ook gebruik van Google Tagmanagement.


Web Analytics levert waardevolle informatie over de wijze waarom klanten je website of webshop gebruiken. We kunnen analyseren wat knelpunten zijn en welke informatie onbelicht blijft. Ook kunnen we de effectiviteit en samenhang van verschillende instrumenten in de juiste context plaatsen.


Maak jij voldoende gebruik van Web Analytics? Wij van Vlijmscherp ondersteunen je graag!

Neem contact op

Net zo makkelijk