Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

Instagram Adverteren

Effectief adverteren binnen een snel groeiend social media platform.

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Instagram Adverteren

  De laatste jaren is het aantal gebruikers op Instagram gestegen naar bijna 5,6 mln. in 2020. Instagram is booming! Veel bedrijven hebben hun weg naar dit social media platform al weten te vinden. Meer dan 80% van de Instagram gebruikers volgt een of meerdere bedrijven op Instagram. Het platform is de ideale plek om te inspireren en motiveren met visuele content en een goed verhaal. Daarnaast is het ook via Instagram steeds beter mogelijk om bezoek naar je website te leiden, leads te verzamelen en conversies te realiseren.

  Daag jij ons uit? Onze social media specialisten in Eindhoven houden van een Vlijmscherpe aanpak. Zet Instagram adverteren professioneel en effectief in voor jouw bedrijf. Bespreek vrijblijvend met ons de mogelijkheden.

  Voordelen van adverteren op Instagram

  • Bereik jouw doelgroep met inspirerende visuele content;
  • Zeer gerichte targeting opties;
  • Inzetbaar voor Brand Awareness, maar ook voor meer bezoekers op je website en leadgeneratie;
  • Eenvoudig adverteren, bijsturen en rapporteren in de Facebook bedrijfsmanager;
  • Vakkundige begeleiding van onze social media specialisten in Eindhoven.

  De mogelijkheden met Instagram

  Adverteren op Instagram werkt op dezelfde manier als Facebook adverteren. Vanuit de Facebook bedrijfsmanager plan, beheer en rapporteer je jouw Instagram advertentie campagnes. Het voordeel hiervan is dat je de enorme hoeveelheid aan targeting opties die Facebook biedt ook in kunt zetten voor Instagram. Doelen die je kunt bereiken via Instagram adverteren zijn o.a.:

  • Merkbekendheid vergroten;
  • Zoveel mogelijk mensen bereiken;
  • Verkeer naar je website verhogen;
  • Leads genereren;
  • Verkopen vanuit de productfeed realiseren;
  • Websitebezoekers bereiken d.m.v retargeting.

  Instagram is nog altijd ongekend populair bij jongeren. De gemiddelde leeftijd van de Instagram doelgroep ligt tussen de 18 en de 40 jaar. Deze groep gebruikt vooralsnog deze zoekmachine het meest, maar er is een stijgende lijn in het aantal  gebruikers in oudere leeftijdsgroepen. Benieuwd of Instagram adverteren bij jouw onderneming past? Wij denken graag met je mee. Of kom gezellig langs bij ons kantoor in Eindhoven, de koffie staat klaar.

  Instagram Shopping

  Instagram Shopping is een aparte functionaliteit binnen Instagram en is sinds 2018 beschikbaar in Nederland. Het is een prachtige manier voor webshops om producten te promoten in combinatie met mooie foto’s en andere visuele content. Met Instagram Shopping is de ‘link in bio’ verwijzing verleden tijd. Met deze tool voeg je linkjes toe aan de visuals die in jouw Instagram posts en advertenties getoond worden. Vanuit het plaatje klik je eenvoudig door naar het product waarna je het in een paar klikken aanschaft. Dit vergroot de kans op sales natuurlijk aanzienlijk!

  Instagram Shopping aanvragen is mogelijk voor elke webshop. Het is een kwestie van jouw product feed koppelen aan Facebook advertentiebeheer en je kunt aan de slag! Onze Vlijmscherpe social media specialisten adviseren je graag over het instellen en beheren van Instagram Shopping.

  Instagram adverteren uitbesteden

  Instagram uitbesteden doe je bij Vlijmscherp! Wij helpen je graag met het opzetten en beheren van jouw Instagram advertentie campagnes en de meest effectieve inzet van jouw budget. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste features. Hierdoor kunnen we de nieuwste ontwikkelingen direct toepassen op jouw campagnes. Meer weten? Kom eens langs op ons kantoor in Eindhoven of bel met een van onze specialisten.