Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

LinkedIn Adverteren

Bereik je (b2b-)doelgroep op het grootste zakelijke netwerk.

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  LinkedIn Adverteren

  Jouw zakelijke doelgroep binnen handbereik

  LinkedIn is al lang niet meer alleen een platform voor werkzoekenden. Het social media kanaal is tegenwoordig dé plek om actief te netwerken en kennis te delen. In Nederland telt LinkedIn inmiddels 8,5 mln. gebruikers (2020). Het dagelijks gebruik van LinkedIn is het afgelopen jaar met 24% explosief gestegen naar 771.000 actieve gebruikers. Dit betekent dat steeds meer zakelijke professionals LinkedIn als dagelijks communicatieplatform weten te vinden! Dus waar wacht je nog op? Schakel LinkedIn adverteren in om jouw zakelijke doelgroep te bereiken.

  LinkedIn adverteren inzetten voor jouw B2B marketing of recruitment campagnes? Onze specialisten in Eindhoven houden van een Vlijmscherpe uitdaging. Kom snel eens kennismaken!

  Voordelen LinkedIn adverteren

  • Het grootste zakelijke netwerk ter wereld;
  • Targetten op sectoren, bedrijfsgroottes, functietitels, bedrijfsnamen, vaardigheden, en meer;
  • Hét platform als het gaat om leadgeneratie binnen de B2B-markt;
  • Een krachtige tool voor online recruitment.

  Aan de slag met LinkedIn

  Je bent eruit, je wil aan de slag met LinkedIn adverteren. Maar waar en hoe begin je? De eerste stap is het bepalen van je doelstelling(en)en doelgroep(en). Wil je jouw naamsbekendheid verhogen, leads verzamelen voor jouw product of dienst, of wil je die ene vacature onder de aandacht brengen? En weet je wie jouw doelgroep is? In welke branche, bedrijfsgrootte of functies bevindt deze zich? Als je goed in beeld hebt wie jouw doelgroep is en wat je wil bereiken, is de tweede stap het inrichten van een advertentieaccount en opzetten van een of meerdere LinkedIn campagnes. Hierbij is de inhoud van de advertenties van groot belang. Met de juiste teksten en aantrekkelijke visuals bereik je jouw doelgroep het best. Hierbij is het ook belangrijk rekening te houden met jouw budget. Hoeveel heb je te besteden en wat kun je hiervoor verwachten?

  LinkedIn adverteren uitbesteden

  Wil jij aan de slag met LinkedIn? Onze Vlijmscherpe social media specialisten in Eindhoven helpen je graag. Naast dat we geheel nieuwe campagnes voor je opzetten, kunnen we ook bestaande campagnes ombouwen of optimaliseren. Bovendien is er ook onderhoud nodig aan de campagnes. Onze dagelijkse werkzaamheden met een Vlijmscherp inzicht op een rij.

  • Meedenken met het bepalen van de juiste doelgroep en onderwerp;
  • Het opzetten en inrichten van een LinkedIn advertentie account;
  • Creëren van relevante en aantrekkelijke advertenties;
  • Meedenken en adviseren over de landingspagina(s) van de advertentie(s);
  • Het beschikbare budget zo optimaal mogelijk inzetten;
  • Testen en bijsturen van lopende LinkedIn campagnes;
  • Verzorgen van een maandelijkse rapportage met de belangrijkste resultaten.

  Onze enthousiaste, creatieve en vooral gezellige social media specialisten zijn hier dagelijks mee bezig op ons kantoor in Eindhoven. Wij houden de belangrijkste veranderingen in LinkedIn voor je bij waardoor wij altijd op de hoogte zijn van nieuwe features en mogelijkheden. Hierdoor kunnen we de nieuwste ontwikkelingen direct toepassen op jouw campagnes.