Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

Google Ads

Betaald adverteren in de zoekmachine van Google.

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Google Ads

  Adverteren op Google Ads (voorheen Google Adwords)

  Wil je meer traffic naar je website genereren en/of meer online verkopen? Dan is Google Ads (voorheen Google Adwords) het perfecte instrument. De Google Ads advertenties worden boven de organische zoekresultaten vertoond, waardoor jouw website bij zoekopdrachten nog hoger in de search engine verschijnt. Naast Google Ads is het ook mogelijk om te adverteren via Microsoft Ads, een minder bekende maar groeiende zoekmachine.

  Wil jij adverteren op Google? Onze gecertificeerde Google Ads specialisten in Eindhoven houden van een Vlijmscherpe aanpak. Doordat wij de campagnes zo specifiek, efficiënt en met de juiste zoekwoorden inrichten, weten wij jouw doelgroep op heel gerichte wijze te bereiken. Bespreek vrijblijvend met ons de mogelijkheden.

  Voordelen van Google Ads

  • Snel, effectief en doelgericht je doelgroep bereiken;
  • Je betaalt alleen voor de klikken op de advertenties;
  • Vergroot naamsbekendheid door de gratis vertoningen;
  • Betere vindbaarheid van de website;
  • Snel meer websitebezoekers;
  • Vakkundige begeleiding door onze ervaren Google Ads Specialisten in Eindhoven.

  Adverteren op Google

  Je bent eruit, je wil aan de slag met Google Ads. Maar waar en hoe begin je? De eerste stap begint met het bedenken van een online marketing strategie voor je product en/of dienst. Welk product/dienst wil je onder de aandacht brengen, met welk budget, hoeveel mag een lead/verkoop kosten, etc. Veel ondernemingen hebben geen idee hoe hoe dit in te vullen. Vlijmscherp houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van Google Ads campagnes vanuit het prachtige Eindhoven. Daag jij ons uit?

  Wist je dat je alleen betaalt voor de klikken op de advertenties en dat de vertoningen ervan niets kosten? Je kan je naamsbekendheid vergroten door middel van de gratis vertoningen. Bovendien kan de gerichte targeting leiden tot meer conversies, omdat de campagnes worden ingericht met alleen zoekwoorden die relevant zijn voor jouw product/dienst. Daarnaast is het mogelijk om specifiek te targeten op locatie, tijd en apparaten.

  Google Ads uitbesteden

  Wil jij aan de slag met Google Ads? Onze Vlijmscherpe Google Ads specialisten in Eindhoven helpen je graag. Naast dat we geheel nieuwe campagnes voor je opzetten, kunnen we ook bestaande campagnes ombouwen of optimaliseren. Bovendien is er ook onderhoud nodig aan de campagnes. Onze dagelijkse werkzaamheden met een Vlijmscherp inzicht op een rij.

  • Irrelevante zoektermen uitsluiten,  zodat er uitsluitend relevant zoekverkeer naar de website komt;
  • Het budget optimaal verdelen met de juiste biedingen;
  • En daarbij de kosten zo laag mogelijk per klik;
  • Creatieve, aantrekkelijke en relevante advertenties schrijven, testen en optimaliseren;
  • Zorgen voor een hoog doorklikratio;
  • Het toevoegen, testen en verbeteren van de juiste zoekwoorden;
  • Meedenken en adviseren over de landingspagina(s) van de advertentie(s).

  Onze enthousiaste, creatieve en vooral gezellige Google Ads specialisten zijn hier dagelijks mee bezig op ons kantoor in Eindhoven. Daarbij is Vlijmscherp Google Partner, wat betekent dat we altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, features en beleidsveranderingen. Hierdoor kunnen we de nieuwste ontwikkelingen direct toepassen op jouw campagnes. Naast de search campagnes, is het ook mogelijk om te adverteren met display campagnes, shopping campagnes en remarketing campagnes.