Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

Remarketing

Bereik je doelgroep opnieuw en blijf top-of-mind!

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Remarketing

  Stel je bent op zoek naar nieuwe kleren en bekijkt verschillende websites. Vervolgens zie je de producten die je bekeken hebt ook weer op andere websites in de vorm van banners. Komt je dit bekend voor? Deze vorm van adverteren wordt remarketing genoemd, ook wel bekend als retargeting wat exact hetzelfde betekent.

  Wil jij klanten maken van jouw website bezoekers? Dan is remarketing het perfecte marketing instrument. Kom eens kennismaken met onze specialisten in Eindhoven. Wij houden van een Vlijmscherpe aanpak!

  Voordelen van remarketing

  • Bereik publiek dat al eerder interesse in jouw product/dienst heeft getoond;
  • Retarget kopers van producten door middel van cross-up-selling;
  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Lagere kosten per klik dan display advertising;
  • Advies en begeleiding van onze gecertificeerde specialisten in Eindhoven.

  Adverteren met Google Remarketing

  Remarketing klinkt je vast als muziek in de oren. Maar hoe werkt het nu eigenlijk? Op basis van zoekgedrag wordt er een cookie aan de websitebezoeker toegewezen. De website bezoeker krijgt bij wijze van spreke een “nummer” toegekend. Deze cookie volgt de gebruiker op het internet, en houdt bij welke websites er bezocht zijn. De adverteerder creëer een lijst, waarin websitebezoekers komen die later gebruikt kunnen worden om een retargeting campagne op toe te passen. Hiervoor moet wel een x aantal bezoekers op de pagina/website zijn geweest.

  Google Remarketing kan worden ingezet via verschillende kanalen, in zowel het search network als het display network:

  • Remarketing search advertenties (RSLA): het opnieuw bereiken van klanten die op zoek zijn in de Google Search Engine. Hiermee targeten we door middel van zoekwoorden met de doelgroep
  • Remarketing display advertenties: door middel van (animated) beeldmateriaal ziet de klant de bekeken producten/diensten nogmaals in het Google Display Network.

  De Google Ads specialisten van Vlijmscherp in Eindhoven adviseren je graag over welke variant bij jouw bedrijf past.

  Remarketing Google Ads uitbesteden

  Je kan het vast niet ontkennen dat je zelf ook wel eens op een remarketing advertentie geklikt hebt. Bijna een op de vier consumenten klikt op de advertentie of bezoekt de website later nog eens. Dit is ook een van de redenen waarom onze Vlijmscherpe specialisten aanraden om remarketing in te zetten. Bovendien zijn de kosten per klik een stuk lager vergeleken met andere vormen van online marketing. Daag jij ons uit?

  Het creëren van het juiste beeldmateriaal is cruciaal. Het is belangrijk dat het overeenkomt met je producten/diensten. Vlijmscherp adviseert je hier graag over en helpt je bij het kiezen van de juiste (animated) banner. Bovendien is het ook mogelijk om je producten “dynamisch” te laten tonen, aan de hand van een product feed. Meer weten? Kom eens langs op ons kantoor in Eindhoven of bel met een van onze specialisten.