Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Organische topposities in Google?

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  Online succesvol zijn in de zoekmachine van Google? Onze SEO-specialisten ondersteunen jouw organisatie graag met het behalen van de gewenste SEO-doelstellingen. Met SEO maken we jouw website beter vindbaar in de onbetaalde zoekresultaten van Google (of Bing). Wij zorgen voor hogere organische posities, meer organisch verkeer en een groei van het aantal conversies. Als website-eigenaar wil je uiteraard dat jouw website optimaal vindbaar is in de zoekmachine. Maar met welke zoekwoorden ga je de meeste successen behalen? En wat moet je precies doen om organisch hogere posities te behalen? SEO is een continu veranderend proces dat aandacht vereist. Onze SEO-specialisten staan met een Vlijmscherpe analyse voor je klaar.

  De SEO-aanpak van Vlijmscherp

  De 3 belangrijkste SEO-pijlers zijn:

  • Content
  • Techniek
  • Autoriteit

  Vlijmscherp kan jouw organisatie ondersteunen met alle werkzaamheden die nodig zijn om de website beter te positioneren in de organische zoekresultaten van Google of Bing. Wij werken vanuit een heldere SEO-strategie met duidelijke en transparante doelen die wij maandelijks met je bespreken.

  • Uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek
  • Uitwerken van een site- en URL-structuur
  • Opstellen van een URL-migratieplan
  • Het schrijven van goede SEO-teksten
  • SEO-technische analyse
  • Uitvoeren van linkbuilding

  SEO uitbesteden

  Wil je SEO uitbesteden aan dé expert? Dan ben je bij Vlijmscherp aan het juiste adres. Met behulp van een gedegen SEO-strategie voert Vlijmscherp alle SEO-activiteiten voor je uit! Volledig toegespitst op jouw doelstellingen zorgen wij voor een heldere SEO-aanpak met hierin duidelijke doelen. Nieuwsgierig geworden? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op en wij werken vrijblijvend een succesvolle SEO-aanpak voor je uit.


  SEO
  linkbuilding

  Wij zijn online succesvol samen met

   Laat je door ons voorzien van vlijmscherpe analyse!

   Velden met een * zijn verplicht.