Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

Blog

Feed Management met Channable

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Feed Management

  Vanaf 1 oktober 2020 is Vlijmscherp officieel partner van Channable. Met het feed management platform van Channable is het voor onze specialisten makkelijker om de XML product feed van webshops nog beter en efficiënter te managen. Met de juiste feed optimalisaties krijgen wij meer grip op belangrijke online kanalen zoals Google Shopping, Bol.com of Amazon en zorgen onze specialisten voor meer inzicht en resultaat uit de online campagnes.

  Als officiële partner van Channable profiteren wij van rechtstreeks support contact, krijgen onze specialisten of frequente basis trainingen en mogen wij nieuwe ontwikkelingen en features als eerste voor onze klanten inzetten. Onze klanten profiteren hiermee volop van de intensievere samenwerking tussen Vlijmscherp en Channable.

  Over Channable

  Channable is al sinds 2014 dé feed management oplossing voor webshops met een uitgebreid assortiment aan producten. Met Channable is het mogelijk om de XML product feed uit jouw webshop nog beter te beheren en zodanig te optimaliseren dat deze maximaal presteert op online marketing kanalen zoals Google Shopping, Facebook Ads, Bol.com, Amazon of Marktplaats. Met Channable is het bijvoorbeeld mogelijk om per online kanaal op een laagdrempelige manier productinformatie toe te voegen of producten dusdanig te optimaliseren dat hiermee betere posities in het betreffende kanaal behaald worden. De productadvertenties van jouw webshop gaan hiermee nog betere aansluiten bij de behoeften van jouw doelgroep, komen daardoor nadrukkelijker ‘in the picture’ en zorgen aantoonbaar voor meer verkopen. Kortom met de inzet van Channable als feed management platform zorgen wij uiteindelijke gezamenlijk voor betere online resultaten!

  Gerelateerde specialisme


  Instagram
  Adverteren

  Terug naar overzicht