Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

Microsoft Advertising

Betaald adverteren in de zoekmachine van Microsoft.

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Microsoft Advertising

  Adverteren op Microsoft Ads (voorheen Bing Ads)

  Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) is een minder bekende zoekmachine, maar mag zeker niet vergeten worden. De zoekmachine heeft namelijk een groeiend marktaandeel in Nederland. Tevens kan er met een kleiner budget efficiënt geadverteerd worden bij Microsoft advertising, omdat de mate van concurrentie aanzienlijk lager ligt. Hierdoor zijn de gemiddelde kosten per klik ook een stuk lager dan Google Ads, maar ondanks dat kan er toch een groot publiek bereikt worden.

  Liever adverteren met Google Ads of beide? Geen probleem. Onze gecertificeerde specialisten in Eindhoven houden van een Vlijmscherpe uitdaging. Wij denken graag met jou mee over welk online kanaal het beste bij jouw onderneming past. Kom snel eens kennismaken!

  Voordelen van Microsoft Advertising

  • Snel meer verkeer naar je website;
  • Lagere kosten per klik ten opzichte van Google Ads;
  • Stijgend aantal gebruikers van zoekmachine;
  • Betere vindbaarheid van je website;
  • De campagnes kunnen eenvoudig geïmporteerd worden uit Google Ads;
  • Effectief en gericht je doelgroep bereiken;
  • Net als bij Google: je betaalt alleen voor de klikken.

  Adverteren op Microsoft (Microsoft Ads)

  Voor veel ondernemingen is Microsoft Advertising de perfecte aanvulling op de Google Ads campagnes. Er kan namelijk een nog een breder publiek worden bereikt, tegen lagere kosten en vaak met een hoger doorklikratio. Daarnaast stijgt het marktaandeel, waardoor er steeds meer van jouw potentiële klanten deze zoekmachine gebruiken. Waar wacht je nog op? Onze gecertificeerde Microsoft Ads specialisten nemen elke uitdaging aan.

  Een doelgroep van boven de 50 jaar bereiken? Dan is Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) het ideale instrument. Deze groep gebruikt vooralsnog deze zoekmachine het meest, maar er is een stijgende lijn in het aantal  gebruikers in andere leeftijdsgroepen. Benieuwd of Microsoft Ads bij jouw onderneming past? Wij denken graag met je mee. Of kom gezellig langs bij ons kantoor in Eindhoven, de koffie staat klaar.

  Microsoft Ads uitbesteden

  Het klinkt allemaal niet zo moeilijk, toch? Echter gaat er veel tijd zitten in het opzetten van een nieuwe campagne, waarbij ook creativiteit, juist taalgebruik en een call-to-action nodig is. Daarnaast is het ook mogelijk om een huidige campagne om te bouwen of te optimaliseren. Buiten het opzetten, is het ook nodig dat er onderhoud aan de campagne wordt gedaan. Ik hoor je denken, onderhoud!? De belangrijkste zaken op een rij.

  • Het uitsluiten van irrelevante zoekwoorden, zodat er alleen relevant zoekverkeer binnen komt;
  • Het budget optimaal verdelen met de juiste biedingen;
  • Met zo laag mogelijke kosten per klik;
  • Hoog doorklikratio door een hoge kwaliteitsscore;
  • Aantrekkelijke, creatieve en waardevolle advertentieteksten creëren, testen en verbeteren;
  • Adviseren over de beste landingspagina(s) voor de advertentie(s);
  • Maandelijkse update over de resultaten met bijpassend advies.

  Al met al, een tijdrovende klus die niet eenmalig, maar bijna dagelijks nodig is. Vlijmscherp is Bing Accelerated Partner. Dit betekent dat wij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe features, beleidsveranderingen en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij direct inspelen op veranderingen en deze toepassen op jouw campagnes.