Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

Online Marketing Training

Word zelf een online marketing specialist met onze 1-op-1 maatwerk trainingen.

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Online Marketing Training

  Vlijmscherp Academy verzorgt maatwerk één op één trainingen. Met onze praktische SEO- en SEA trainingen kun je direct zelf aan de slag. De trainingsopzet wordt afgestemd op jouw kennis- en ambitieniveau. Je kunt kiezen uit onderstaande modules die we afstemmen op het instapniveau dat je hebt. Iedere training neemt een dag in beslag.

  Training Google Ads

  Met een training Google Ads leren we de kneepjes van het zoekmachine adverteren. We leren je een search campagne op te zetten en te onderhouden. Daarnaast staan we stil bij het meten en registreren van conversies, de koppeling met Google Analytics en het belang van goede landingspagina’s. Daarnaast kijken we ook naar instrumenten als Google Shopping, Remarketing en de targeting opties van het Google Display Netwerk (GDN). Na het volgen van de training ben je in staat om (basale) search en display campagnes zelfstandig op te zetten en te onderhouden. Meer informatie?

  Google Ads Training

  SEO Training

  De SEO training geeft concrete en praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met het optimaliseren van je website of webshop. We leren je met een SEO bril te kijken naar de techniek, inhoud en autoriteit van je website. Na het volgen van de training ben je in staat om zoekwoordanalyses uit te voeren, een sitestructuur op te stellen en je website SEO vriendelijk op te bouwen en in te richten. Ook ben je bekend met de basisprincipes van de verschillende manieren van linkbuilding.

  De SEO Training is op dit moment nog niet in te plannen.

  Trainingsdagen worden in overleg bepaald. Wil je meer informatie over onze maatwerk één op één online marketing trainingen?

  Wij zijn online succesvol samen met

   Laat je door ons voorzien van vlijmscherpe analyse!

   Velden met een * zijn verplicht.