Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

Web Analytics

Creëer inzicht in de customer journey van je website bezoekers.

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Web Analytics

  Hoe navigeren bezoekers door je website? Welke pagina’s worden bekeken? Hoelang blijven bezoekers op je website? En hoe zorg je ervoor dat je bezoekers uiteindelijk overgaan tot een aankoop of aanvraag? Allemaal belangrijke vragen voor jou als ondernemer. Met de inzet van web analytics krijg je antwoord op deze belangrijke vragen. De web analytics specialisten van Vlijmscherp zorgen voor een correcte inrichting van belangrijke tooling zoals Google Analytics, Google TAG Manager en Google Search Console. Hiermee creëren we inzicht in de websitestatistieken welke voor jouw organisatie van belang zijn.

  Op basis van inzicht in het gedrag van je websitebezoekers kun je gericht aan de slag met het optimaliseren van je website en online marketing campagnes.

  Web analytics door Vlijmscherp

  Onze web analytics specialisten helpen je inzicht te creëren in je belangrijkste websitestatistieken. Hierbij zorgen wij allereerst voor een correcte inrichting van belangrijke tooling zoals Google Analytics, Google TAG Manager en Google Search Console. Zodra deze tooling is ingericht bepalen we gezamenlijk de belangrijkste KPI’s, bepalen we de doelen, creëren we inzicht in de funnels en filteren we “eigen verkeer” zoveel als mogelijk uit. Dit alles zorgt voor “schone” data en is voor ons Vlijmscherpe Team het vertrekpunt voor succesvolle online marketing campagnes!

  Inzicht creëren in jouw data?

  Neem dan contact op met onze web analytics specialisten en laat ons inzicht creëren in jouw webdata! Met onze fijnmazige aanpak zorgen wij voor een heldere online aanpak waarin we samen duidelijke touchpoints bepalen. Benieuwd wat jouw bezoekers zoal op je website doen? Wij gaan hier samen mee aan de slag en zorgen voor meer online omzet.


  Google
  search
  console

  Wij zijn online succesvol samen met

   Laat je door ons voorzien van vlijmscherpe analyse!

   Velden met een * zijn verplicht.