Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

Blog

Herken je zakelijke websitebezoekers

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Leadinfo

  Leadinfo is een krachtige tool welke meer inzage geeft in jouw B2B websitebezoekers. De leadgeneratie software van Leadinfo herkent op basis van het IP adres de bedrijven die jouw website bezoeken.

  B2B leadgeneratie met Leadinfo

  Zodra bekend is welk bedrijf jouw website bezoekt toont Leadinfo overzichtelijk de bedrijfgegevens (door een koppeling met de KVK) en medewerkers (door een koppeling met LinkedIn) van dit bedrijf. Er is direct inzichtelijk welke pagina’s op jouw website zijn bekeken en hoelang het websitebezoek heeft geduurd. Daarnaast is ook te zien of het het eerste bezoek van het bedrijf aan jouw website is of dat er al meerdere bezoeken zijn geweest. Dit alles wordt uitgedrukt in een leadscore. Hoe hoger deze leadscore, hoe groter de kans op daadwerkelijke interesse in de producten of diensten van jouw onderneming.

  Kortom met de leadgeneratie software van Leadinfo worden jouw B2B websitebezoekers vele malen waardevoller. Dit alles wordt gepresenteerd in een overzichtelijk online dashboard waarvanuit je met de juiste belanghebbende eenvoudig kan contacten via LinkedIn, per mail of telefoon. Of wellicht ontmoeten jullie elkaar binnenkort eens op een beurs of event?

  Vandaag nog starten met Leadinfo?

  Creëer meer inzicht in jouw websitebezoekers en genereer nieuwe verkopen uit deze potentiele leads! Start vandaag nog met de software van Leadinfo. Onze specialisten van Vlijmscherp kunnen je alles vertellen over de verdere mogelijkheden. Wij plaatsen het Leadinfo script in de websitebron of via de Google TAG Manager, richten het online dashboard in en vanaf dat moment zijn de bedrijven die jouw website bezoeken niet langer anoniem. Handig en voor vele B2B bedrijven een extra sales booster! Geïnteresseerd? Wij helpen je graag met de inzet van Leadinfo om jouw sales een boost te geven.

  Gerelateerde specialisme


  Google
  tag
  manager

  Terug naar overzicht