Vlijmscherp logo - geen icoon Vlijmscherp logo - favicon
+31 (0)40 711 40 90

Blog

Vlijmscherp verhuist

  Je hebt me geraakt!

  Ik wil graag meer weten.
  Bel of mail mij.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Vlijmscherp verhuist naar de Keizersgracht

  Eindelijk is het zo ver! We willen jullie laten weten dat we dit weekend gaan verhuizen naar de binnenstad van Eindhoven. Eerder deze week hebben jullie wellicht al via ons Linkedin profiel een preview gezien van ons nieuwe kantoor. We vertellen jullie graag meer hierover in deze blog.

  Iedereen online laten groeien

  Vlijmscherp Online Marketing ondersteunt bedrijven en organisaties bij het behalen van online resultaten. Wij laten onze klanten groeien, maar zelf groeien we ook met ze mee. In verband met onze groei die we doormaken waren we toe aan een groter pand, centraler gelegen.

  In verband met de verhuizing zijn we daarom druk bezig geweest met inpakken van onze inboedel. In deze dagen zullen we met de verhuiswagen alles overhuizen naar onze nieuwe locatie. Aan onze collega’s, familie en vrienden die meegeholpen hebben, alvast bedankt allemaal!

  Per wanneer en waar zijn jullie gevestigd?

  Met trots willen we jullie laten weten dat we per maandag 2 augustus verhuisd zijn en gevestigd zullen zijn in de binnenstad van Eindhoven. Onze nieuwe locatie is Keizersgracht 16 B-C! Dit is boven ‘Van Moll Craft Beer’ voor de bierliefhebbers onder ons en wie een beetje bekend is in Eindhoven wellicht al een bekende locatie.

  De komende tijd zijn wij nog druk bezig om onze nieuwe vestiging compleet te maken. We hebben alle vertrouwen dat dat goed gaat komen, aan de locatie zal het in ieder geval niet liggen.

  Zoals in onderstaande foto te zien is, zien wij het als medewerkers al helemaal zitten. Vanuit deze nieuwe locatie zullen we zoals jullie van ons gewend zijn, jullie blijven voorzien van adviezen om online de beste resultaten te behalen.

  Vlijmscherp verhuist, kantoor Keizersgracht 16 B-C, Eindhoven

   

  Kopje koffie drinken

  Jullie zijn van harte welkom op onze nieuwe mooie locatie aan de Keizersgracht! Mocht je in de buurt zijn en benieuwd zijn naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen of simpelweg onze nieuwe werkruimte willen zien? Dan zijn jullie natuurlijk van harte welkom om een kopje koffie te komen pakken. Neem hierover contact op met je online marketeer of neem telefonisch contact met ons op.

  Kop koffie, Vlijmscherp verhuist, Eindhoven

  Gerelateerde specialismen


  Social
  advertising

  Terug naar overzicht